Sopor



Jag erkänner. Jag sopsorterar. Och jag tycker sorteringen är  jobbig. Det är alltid knökfullt i de mer eller mindre fiffiga sorteringsskärlen. Så bland känns hemmet som en liten sopstation i sig. 

Hur var det nu....var presentpapper en pappersförpackning? Ska diskborsten till brännbart eller gäller plast som plast?....Aahh, jag får helt enkelt problem när jag ska sortera rätt. Och huvudvärk. Och dåligt samvete. Och en illaluktande skrubb.





Kommentarer
Postat av: Kersti Johanna Kaffepanna

Kunde inte ha sagt det tydligare själv. Jag försöker också dra mitt strå till stacken men man blir ju nästan galen. Det jag tycker är värst är alla reklam-kuvert med fönster. Som ni säkert vet så skall ju kuvert med fönster sorteras med brännbart, medan innehållet allt som oftast skall ner bland tidningarna. Trots att jag vet att reklamen skall slängas så måste jag alltså öppna alla j-a kuvert bara för att sedan kasta allt i rätt bytta. Sist men inte minst så blir jag galen på alla sura mjölkkartonger, trots att jag sköljer och diskar dem tomma kartongerna med diskborste så stinker det surt i kartong-byttan var och varannan dag.

2008-09-03 @ 23:48:18

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0