Ikea Haparanda



Det är något visst med Ikea. Det är inte helt enkelt att bara åka och handla. Det finns många kriterier att ta hänsyn till. Förutom handlingslista bör man särskilt tänka på:


* Sockernivån i blodet. Se till så nivån aldrig sjunker lägre än till oj nu skulle det suttit fint med en läkerol eller nåt att suga på...  För låg nivå skapar trötthet samt känsla av att vilja ge upp.

* Ingen mobiltelefon. Mycket viktigt. Personlig ringsignal; du tappar fokus -och blir vilse i pannkakan. 

* Språk och dialekt. Prata gärna på ett språk ingen kan eller känner igen, då kan ingen heller höra att du kommer från grannbyn eller samma stad. Du har ju inte åkt till Ikea för att träffa en massa bekanta.

 * Klädsel. Gärna en skön byxa och färgglad foppatoffel. Så du smidigt smälter in bland resten av besökarna. Att fundera på att klä sig i en praktisk magväska är i nuläget alltför starkt. Men det kommer. Minns vad jag har sagt.












 


Kommentarer
Postat av: Åsa

Om du tar en stegmätare på dig när du går in på Ikea så fattar du varför man får sockerfall där. Man går & går & går & går. Småstressad också och huvet går oavbrutet från höger till vänster, scannar av varje hörn, uppåt & neråt. Inte undra på att man blir trött.

2008-08-31 @ 14:50:06
URL: http://brillor.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0