Hej Livet

Jag fick ett trevligt besök idag, helt utan förvarning, av ingen mindre än min gamla kompis Karin som nu förtiden bor uppe i Hjortronland. Förutom att hon är sjuksyrra, har hon också pluggat "alternativmedcin" -de ni! Visst är hon duktig. För er som inte vet (och där ingick även jag)...: Alternativmedecin är ett samlingsbegrepp för medicinska praktiker som avses vara alternativ eller komplement till den generallt accepterade medicinen.

Det blev mycket intressant prat om det där alternativet (-en).....jag fick allehanda tips som tex att jag ska äta mycket citron, nötter -gärna pumpafrön...det skulle vara så bra för....(ehhh....va var hä nu)....matsmältningen?...och hon manade till att man ska lyssna på kroppen och sitt sunda förnuft...tex känner man sig sugen på nåt speciellt, ja då ska man äta det där man är sugen på...för då behöver man det...kroppen vill åt dom små näringsgrejjerna som finns i just det som man är sugen på. Jag avslöjade då att jag hela helgen hade en öppnad grön OLW i skafferiet, som jag gått och tagit en näve från när suget varit som störst....så nu förstår jag, utan att ha frågat henne; hä va ju dillen på chipsena kroppen var ute efter. Asså hallå. Go-de of course. Eller hur.

Det blev mycket information på en gång, allt fastnade nog inte. Sorry för det....Inte för att det var ointressant, nej jag sög åt mig som en torr....... Men (å nu kommer det Bästa) så lutar sig Karin fram och stryker mig på kinden, så där mjukt och världsvant ni vet...drar fingrarna över min rynka(!) nere på kinden...och så meddelrar hon helt lugnt att rynkan är där bara för att jag har vissa "problem" inuti min kropp, typ i nån inälv, att själva hela kroppen, hänna inuti, inte är i balans.....Kardong.. ..poletten ramlade ner... Det blev ett uppvaknande för Ni förstår vad det innebär... nu kan man lägga det där med ålderstecken bakom sig. För det handlar inte om åldern i mitt fall...Nej, det handlar om nåt helt annat...Typ vanlig hederlig "balans"....Så nu ska jag ta itu med det.....precis nu...jag tar helt enkelt och lägger händerna på en blodapelsin istället för på tangentbordet.

Härliga tider. Strålande tider. Hej hej Karin. Hej hej Livet :)


Kommentarer
Postat av: Jokkmokk

Vad skönt att veta att rynkan inte beror på åldern utan på något invärtes problem...

2008-04-06 @ 21:11:54
Postat av: Optican

Hm, farmor var hon i total obalans tro, eller var hon bara gammal? Jag tycker du verkar så balanserad Eva, men det är ju mysko, du är ju inte ens 40!? Det är nog så att Jokkmokkarna & Lillpitisarna har ett arv i form av en lodrät linje bredvid mungipan att vänta om man inte redan kvitterat ut arvet. Det är som att Pitholmarna har klarat sig bättre... Jag är så nöjd för vi hade ju pumpafrön på maten idag.

2008-04-06 @ 22:21:16
URL: http://www.brillor.blogg.se
Postat av: Jag

En av Lillpitisarna har då värsta lodrätar´n mellan ögonbryna....oxå.

2008-04-07 @ 15:44:46
Postat av: Kusin vitamin

I Pitholmarnas "fejs" är allt slätt, inga rynkor här inte. Kan det bero på större fett depåér?

2008-04-11 @ 15:22:26
Postat av: Sölvesborg

Hur lång var Siw Ruud?

2008-04-11 @ 15:26:59
Postat av: Optican

Här i Sthlm är vi med i "Tappa". Man samlar steg som en maniker. -Gå ut med soporna?-inge problem! Punka på cykeln när det behövs mjölk- bara bra, jag går så gärna! Jag har ändå aldrig gillat rulltrapporna. Varför vara hemma å frysa i dragiga huset när man kan ta en värmande långpromenad på kvällen? Kvällsrapport: 12509 steg

2008-04-11 @ 20:54:26
URL: http://www.brillor.blogg.se
Postat av: Optican

Jag hörde förresten glunkas att jokkmokkarna var i Pitetrakten i veckan. Man längtar efter ett livstecken, åtminstone här på bloggen. Är alla kussarna ordentligt informarade om denna eminenta minneskanal? maila hela kånkarongen de som har adresser. Kram Å

2008-04-11 @ 20:56:16
URL: http://www.brillor.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0