Tips
(Mäh....för tredje gången öppnar jag kyslkåpsdörren...*flytta, flytta*...nää, ingenting nytt där nu heller...Men oj, det kanske har dykt upp något spännande i skafferiet.....*gräv, gräv*.....NEPP)
Sugen på nånting gott när affären just har stängt? Här följer två tips som är alltför sköna för att glömmas bort:
Dela ett vaniljglasspaket i fyra LIKA STORA delar (mest rättvist). Trä upp varje del på en vanlig gaffel....men oj -en gräddigt god puckstång!
Häll karamellströssel i handen. Doppa sedan med jämna mellanrum tungspetsen i strösselhögen....men oj, ett halv millihekto Gott & Blandat!
Kanske det är nån som har ett tips i samma kaliber??
Varför inte en vanlig negerbollssmet som man inte ids rulla till bollar utan äter direkt med sked?
Ja eller bara med fingret.
Eller varför inte baka en sockerkaka och äta den....utan att först grädda
Varför ens blanda ihop sockerkakssmeten?
Vad det var segt med uppdateringar!!!
Ursäkta min seghet herr Bratwurst på huvudet. Ska försöka bättra mig. Men du, hur är det där under korven? Bra eller?
Kladdkaka är ju som en mix av Svägerskan och Opticans tips. Ska testa. Återkommer.
Jo tack. Det känns tryggt här under wursten.
Kanske Jontes avancerade recept kommer till sin rätt här; Tag det du har kvar av överbliven vispad vispgrädde (eller vispa upp en ovispad slatt), blanda ner O'boypulver efter smak, smula ner överblivna maränger (det går lika bra utan också). Låt stå i frysen en stund och vips har du ett mellanting av chokladmousse/marängglass som i kristider stillar det värsta godissuget.